Parkeergarage LangeLand Ziekenhuis Zoetermeer - Aan de Stegge Twello

Parkeergarage LangeLand Ziekenhuis Zoetermeer

Bouwjaar

2019

Opdrachtgever

Stichting LangeLand Ziekenhuis te Zoetermeer

Locatie

Toneellaan, Zoetermeer

Architect

EGM Architecten te Dordrecht

Constructeur

JVZ Ingenieurs te Deventer

350 extra parkeerplaatsen voor Zorghart Zoetermeer

De vraag

Het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer realiseert een nieuw orthopedisch centrum. Met het oog op toename van het aantal patiƫnten is er behoefte aan een extra parkeergelegenheid. De opdracht voor de bouw is aan ons gegund na het doorlopen van een aanbestedingsprocedure. Doorslaggevend voor de keuze van het LangeLand Ziekenhuis was de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Het project

Het ontwerp van de parkeergarage is van EGM architecten uit Dordrecht. Deze is door ons op detailniveau geoptimaliseerd op basis van ons modulaire parkeersysteem. Bij het ontwerp is door de architect zoveel mogelijk rekening gehouden met de omgeving en het groene karakter van de locatie. De bouw start nog voor de zomervakantie en de oplevering staat gepland voor eind 2019.