Parkeergarage Rotterdam Alexander - Aan de Stegge Twello

Parkeergarage Rotterdam Alexander

De Marten Meesweg wordt gekenmerkt door grote kantoorpanden gelegen nabij het winkelcentrum Alexandrium. Dit winkelcentrum bestaat uit verschillende onderdelen die samen één van de grootste winkelcentra van Nederland vormen.

Bouwjaar

2018

Opdrachtgever

OVG Real Estate B.V. te Amsterdam

Locatie

George Hintzenweg, Rotterdam

Architect

Dam & Partners te Amsterdam

Constructeur

JVZ Ingenieurs te Deventer

Toegankelijkheid en bereikbaarheid creëren

De vraag

Alexander is een prominente kantoorlocatie met enkele grote panden zoals het Lotus complex waarin het hoofdkantoor van energiebedrijf Eneco is gevestigd. Andere gerenommeerde huurders in de omgeving zijn onder andere Coca Cola, Proctor & Gamble, de Nationale Politie en diverse onderwijsinstellingen. Door herontwikkeling zijn diverse huurders aan het gebied toegevoegd en ontstond er behoefte aan extra parkeercapaciteit met opslagruimte.

Het resultaat

Samen met ons dochterbedrijf Continental Car Parks kregen wij opdracht van OVG Real Estate B.V. voor de realisatie van een bovengrondse parkeergarage. De parkeervoorziening is gerealiseerd volgens het demontabele Flexideck parkeersysteem. De basis is een staalconstructie met slanke kolommen en prefab betonvloeren met architectonische vloercoating. Een parkeermanagement systeem leidt gebruikers snel naar de beschikbare parkeerplaatsen.

250 st

Parkeerplaatsen

2 st

Parkeerlagen

400 m2

Magazijnruimte

Flexibel

Bereikbaar

Opvallend

Effectief

Klantbeoordeling

8