Peinemann Hoogwerkers en Wildkamp - Aan de Stegge Twello

Peinemann Hoogwerkers en Wildkamp

De bedrijven Wildkamp, technische groothandel, en Peinemann, verhuurder van hoogwerkers en intern transport, hebben in samenwerking met Aan de Stegge Twello een ontwikkeltraject doorlopen voor de realisatie van een nieuw bedrijfsgebouw.

Bouwjaar

2012

Opdrachtgever

Peinemann Rotterdam en Wildkamp Apeldoorn

Locatie

Nagelpoelweg 55-57, Apeldoorn

Architect

Buro Duck te Deventer

Peinemann Hoogwerkers en Wildkamp

De vraag

Na locatieonderzoek en vertaling van het PvE van beide bedrijven kon het uiteindelijke bouwplan worden gepresenteerd. In het bouwplan voor het nieuwe bedrijfsgebouw voor Wildkamp en Peinemann zijn het gewenste metrage, specificaties en bouwkundige voorzieningen optimaal verwerkt.

Het resultaat

Op een goed gesitueerde locatie in Apeldoorn Zuid ontwikkelde Aan de Stegge Twello een bedrijfsgebouw bestaande uit twee zelfstandige bedrijfsunits met royaal buitenterrein. Beide units beschikken over ontvangstruimte(n), inbouwkantoren, sanitaire ruimten en een hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimte. De locatie is goed bereikbaar, gelegen nabij diverse uitvalswegen en uitermate geschikt voor bedrijven gericht op business-to-business. Daarnaast biedt het perceel de mogelijkheid bedrijfsruimte(n) te combineren met buitenterrein voor showroom en stalling.

120 m2

Kantoor

575 m2

Bedrijfsruimte

800 m2

Buitenterrein