Pont Packaging B.V. - Aan de Stegge Twello

Pont Packaging B.V.

Pont Packaging is een voorraadhoudende distributeur van kunststof en glazen verpakkingen. Voornamelijk voor de farmaceutische en chemische industrie. Gezien de enorme groei van Pont werden er inmiddels diverse externe locaties gehuurd.

Bouwjaar

2007

Opdrachtgever

Loodsboot Houten B.V. te Houten

Locatie

Rondebeltweg 22, Almere

Architect

PSB Design te Terborg

Nieuwbouw distributiecentrum

De vraag

Gezien de enorme groei van Pont werden er inmiddels diverse externe locaties gehuurd. Om te komen tot een optimaal bedrijfsproces bestond de behoefte aan een nieuw en groter bedrijfsgebouw voorzien van een optimale logistieke stroom.

Het resultaat

Als gevolg van het feit dat 90% van het personeel in Almere woont, zocht Aan de Stegge de meest geschikte locatie op één van de bedrijventerreinen in Almere. De samenvoeging van de gehuurde bedrijfspanden had tot gevolg dat er een fraai monovolume bedrijfsgebouw met de onderscheidende blauwe Pont- kleur ontstond. De nieuwbouw van het distributiecentrum is door Aan de Stegge Twello inclusief alle installaties opgeleverd en in de verhuur aangeboden. Aan het interieur van het kantoordeel is in samenwerking met Ynske Breukelaar veel aandacht besteed.

1.044 m2

Kantoor

4.017 m2

Bedrijfshal

240 m2

Showroom