Revitalisatie drie kantoorgebouwen Zwolle - Aan de Stegge Twello

Revitalisatie drie kantoorgebouwen Zwolle

Het Health Innovation Park is een platform voor zorgaanbieders, ondernemers, kennisinstellingen en zorgverzekeraars in de regio Zwolle. Het HIP begeleidt ondernemers in de regio Zwolle bij het realiseren van innovatieve idee├źn, die bijdragen aan de verbetering van het maatschappelijk en economisch rendement.

Bouwjaar

2018

Opdrachtgever

Stichting Beheer TMO I CV te Zwolle

Locatie

dr Stolteweg, Zwolle

Van E- naar A-label in 14 weken bouwtijd

De vraag

Naast het Isala Ziekenhuis in Zwolle staan een aantal verouderde kantoorgebouwen die worden getransformeerd tot duurzaam zorgvastgoed. We kregen opdracht om de kantoorgebouwen Cele, Newton en Van Kempen te verduurzamen en in een eigentijds jasje te steken. Door slim te plannen hebben de huurders tijdens de verbouwing gewoon hun werk kunnen doen.

Het resultaat

In korte tijd hebben we de drie kantoorgebouwen op het Health Innovation Park in Zwolle gerevitaliseerd. Duurzaamheid en gebruikscomfort stonden daarbij centraal. Een nieuwe entree, nieuwe kozijnen, extra isolatie en duurzame installaties zijn aangebracht. Kantoorgebouwen Cele, Newton en Van Kempen zijn op deze manier getransformeerd van E-label naar A-label en hebben een compleet nieuwe uitstraling gekregen.