SILS Apeldoorn - Aan de Stegge Twello

SILS Apeldoorn

SILS richt zich vanuit haar locatie in Apeldoorn op drie hoofdactiviteiten in de logistiek: Cargo, Logistics & Customs. SILS Cargo verzorgt alle vormen van nationaal en internationaal transport, SILS Logistics staat voor flexibiliteit in opslag en overslag van goederen, inclusief Value Added Logsitics en SILS Customs is expert op het gebied van douanemanagement

Bouwjaar

2019

Opdrachtgever

SILS te Apeldoorn

Locatie

IJsseldijk 29, Apeldoorn

Architect

Buro Duck te Deventer

Constructeur

JVZ Ingenieurs te Deventer

Uitbreiding vanwege groei

De vraag

Voortdurende groei van logistiek dienstverlener SILS was aanleiding voor uitbreiding van het bedrijfspand. Naast de huidige locatie op de Ecofactorij in Apeldoorn hebben we een uitbreiding gerealiseerd voor SILS.

Het resultaat

De huidige locatie van SILS is uitgebreid met in totaal 9.356 m2 bestaande uit een hoogbouwmagazijn, expeditie en kantoor. Tevens hebben we een laadkuil met 9 docks en voldoende parkeerplaatsen toegevoegd. SILS is daarmee klaar voor de toekomst.

Klantbeoordeling

8

“Aan de Stegge Twello is een fijne pragmatische bouwer die topkwaliteit levert. Over het gehele bouwproject zijn we zeer tevreden en we bevelen Aan de Stegge Twello van harte aan.”

Bob Coerse, Sils