VSDV LogistiX Amsterdam - Aan de Stegge Twello

VSDV LogistiX Amsterdam

Van Straalen Transport en De Vries Transport zijn in 2004 samengegaan als VSDV Transport. Sindsdien zijn er diverse overnames geweest waardoor VSDV Transport nog efficiƫnter en effectiever gebruik maakt van haar totale transportcapaciteit. De afgelopen jaren zijn Van Staaveren Transport Amsterdam en Peeters Vervoercentrale overgenomen door VSDV

Bouwjaar

2018

Opdrachtgever

VSDV LogistiX B.V. te Zwaagdijk-Oost

Locatie

Beiraweg 5, Amsterdam

Architect

Raadarchitecten te Zwaagdijk

Constructeur

JVZ Ingenieurs te Deventer

Nieuw crossdock met kantoor en truckwash op Atlaspark Amsterdam

De vraag

VSDV LogistiX B.V. wenste een nieuw crossdock te realiseren op het Atlaspark in Amsterdam. De bouw van een crossdock aan de rand van Amsterdam ten behoeve van Peeters Vervoerscentrale en Van Staaveren Transport Amsterdam stelt VSDV in staat haar klanten in de omgeving van Amsterdam nog doeltreffender te bedienen.

Het resultaat

Op basis van de brede ervaring in de logistiek werd Aan de Stegge Twello door VSDV LogistiX geselecteerd als mogelijke partner voor de engineering en realisatie hun nieuwbouw. De kennis en kunde, de hands-on mentaliteit van Aan de Stegge Twello en de persoonlijke klik heeft VSDV doen besluiten de nieuwbouw te realiseren met Aan de Stegge Twello. Peeters Vervoercentrale en Van Staaveren Transport, onderdeel van VSDV, hebben het nieuwe bedrijfspand in de zomer van 2018 in gebruik genomen.

18.600 m2

Terrein

4.750 m2

Crossdock

320 m2

Kantoor

80 m2

Truckwash

Doeltreffend

Efficiƫnt

Centraal

Klantbeoordeling

9 4 .