Axalta Refinish Nederland Tiel - Aan de Stegge Twello

Axalta Refinish Nederland Tiel

Axalta Refinish - onderdeel van Axalta, een toonaangevend wereldwijd bedrijf dat zich uitsluitend richt op coatings - is een gewaardeerde, betrouwbare wereldwijde partner voor lakreparatie voor klanten die volledige klanttevredenheid nastreven

Bouwjaar

2019

Opdrachtgever

Axalta Coating Systems Benelux B.V.

Locatie

De Geer, Tiel

Architect

Palazzo Architecten te Holten

Constructeur

JVZ Ingenieurs te Deventer

Hoogwaardig hoofdkantoor met PGS-15 opslag op Bedrijvenpark Medel

De vraag

Op Bedrijvenpark Medel in Tiel verrijst een hoogwaardig hoofdkantoor voor Axalta Refinish Nederland. De plannen voor de nieuwbouw hebben we ontwikkeld in samenwerking met Industrieschap Medel, Focus Real Estate N.V. en Axalta Coating Systems Benelux B.V. Axalta heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met Focus Real Estate. De locatie staat bekend als een prima bereikbare logistieke hotspot met een eigen containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Het project

Het hoogwaardige hoofdkantoor zal een kleurmakerij bevatten en een magazijn voor de opslag van gevaarlijke stoffen volgens de PGS-15 regelgeving. Daarnaast komen er kantoren en een modern geoutilleerd trainingscentrum die voor een inspirerende werkplek zorgen. De oplevering zal plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2020. Palazzo Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp. Savills Agency B.V. uit Amsterdam adviseerde en begeleidde de partijen gedurende het voortraject.

12.000 m2

Kavel

7.250 m2

Bedrijfsruimte

115 st

Parkeerplaatsen