Vacatures - Aan de Stegge Twello

Werken bij Aan de Stegge Twello is werken met Plezier!

Aan de Stegge Twello

Werken bij Aan de Stegge Twello is leuk! Plezier staat bij ons voorop. Plezier in je werk, maar zeker ook plezier met elkaar. We bouwen mooie uitdagende projecten, waar we trots op zijn. Dit doen we samen. We zijn een ontwikkelende bouwer, die alles zelf coördineert en aanstuurt. Wij werken vanuit de wensen van de klant en dit maakt dat we flexibel zijn.

We zijn sociaal, altijd bereid elkaar te helpen. We werken met korte lijnen in projectteams. Eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn vanzelfsprekend.

Regelmatig organiseren we diverse bijeenkomsten. We hebben een actieve personeelsvereniging en organiseren eens in de vijf jaar een jubileumreis. Persoonlijk contact en elkaar op een andere manier ontmoeten zorgt voor een goede band en draagt bij aan plezier en een goede teamspirit.

Meer weten? Bekijk de film of lees in ons MVO Jaarverslag meer over ons personeelsbeleid.

Zelfontwikkeling

Jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien is bij ons vanzelfsprekend. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij flexibel en ambitieus zijn en zich maximaal inzetten. We investeren in continu verbeteren. Verbeteren van onze processen, maar ook van onszelf. Iedere medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelplan. Hierin worden ambities vertaald naar concrete opleidingswensen.

 

Voor schoolverlaters bieden wij de mogelijkheid van een trainee traject. Je werkt dan van A tot Z mee aan de realisatie van een project, van projectontwikkeling tot en met uitvoering. Zeker als je nog niet weet wat je precies wilt, is dit een mooie kans om ruime ervaring op te doen. De kennis en ervaring die je opdoet dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Stage Bij

Aan De

Stegge

Twello

Projectontwikkeling

Als stagiair bij Aan de Stege Twello ben je onderdeel van het projectteam en werk je nauw samen met een projectmanager, kostendeskundige en modelleur. Je wordt betrokken bij de eerste ideeën van een klant en bij het proces waarin deze wensen worden doorvertaald naar een concreet plan. Wij adviseren en begeleiden onze klanten met nieuwbouwplannen. We doen haalbaarheidsstudies, locatie-onderzoeken, maken een kosten-batenanalyse. Als een klant enthousiast is over ons advies, gaan we verdere detaillering aanbrengen in ons plan van aanpak. We stellen samen een programma van eisen op, maken een vlekkenplan, eerste schetsontwerp en een investeringsopzet.

Uitvoering

Naast het ontwikkelingstraject voor de nieuwbouw verzorgen wij ook de uitvoering. We maken een planning en doen de inkoop, controleren tekeningen, brengen detailleringen aan en sturen het bouwproject aan. We zijn de bouwtechnisch specialist en bewaken de kwaliteit. Het is leuk om als stagiair deels de werkvoorbereiding van een project op te pakken en vervolgens mee te gaan naar de bouw. Je leert dan direct of wat je op papier bedacht hebt in de praktijk toepasbaar is. Je krijgt hierdoor inzicht in het uitvoeringsproces.

Ontwerp en 3D

We hebben 17 modelleurs die van projectontwikkeling tot en met uitvoering betrokken zijn bij het ontwerp van een bedrijfsgebouw of parkeergarage. Vanuit een eerste schetsontwerp wordt uiteindelijk een detailontwerp gemaakt. We tekenen met Revit en zoveel mogelijk in een BIM-model. Vanaf de allereerste plannen voor nieuwbouw zijn wij betrokken bij het uitwerken van een ontwerp, waarbij wij adviserend en bepalend zijn. Daardoor is er maximale vrijheid en krijg je veel inzicht in wat er nodig is om tot een goed ontwerp te komen. We ontwerpen ook zelf presentatieboeken voor klanten en virtuele 3D modellen. Ook voor studenten architectuur is het daarom interessant bij ons stage te lopen.

Beheer en onderhoud

Na oplevering van een project bieden wij de mogelijkheid aan onze klanten voor een meerjarig onderhoudsplan. Ons dochterbedrijf BFM Beheer is hiervoor verantwoordelijk. Zij stellen een plan van aanpak op, maken een meerjarige onderhoudsplanning, voeren inspecties uit en dragen zorg voor onderhoudscontracten. Daarnaast voeren zij kleine verbouwingen uit. Op deze manier verzorgen wij het gehele bouwproces van A tot Z en kun je als student een kijkje nemen binnen alle onderdelen.