Sligro Deventer - Aan de Stegge Twello

Sligro Deventer

Sligro Food Group richt zich met een landelijk netwerk van 50 vestigingen en 8 distributiecentra op onder andere groot- en kleinschalige horeca, recreatiebedrijven, cateraars, grootverbruikers en bedrijfsrestaurants

Bouwjaar

2019

Opdrachtgever

Sligro BS Deventer B.V. te Veghel

Locatie

Nering Bögelweg 40, Deventer

Architect

OMNIA Architecten B.V. te Schijndel

Constructeur

Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders bv te Volkel

Nieuwbouw op A1 bedrijvenpark Deventer

De vraag

Sligro optimaliseert zijn landelijk logistiek netwerk van bezorgservice distributiecentra voor de bezorging aan Sligro- en Heinekenklanten. We kregen opdracht een bezorgservice distributiecentrum voor Sligro te realiseren op A1 Bedrijvenpark in Deventer.

Het resultaat

In het gebouw van 22.500 m² zijn diverse ruimten gerealiseerd waaronder een vriescel, koelcel, opslagruimten voor droge kruidenierswaren en een gekoelde multifunctionele expeditie. Het gebouw bevat daarnaast kantoorruimten, de benodigde werkruimten en overige ruimten die benodigd zijn voor het bedrijfsproces. De moderne nieuwbouw is voorzien van de nieuwste duurzame technieken en is gasloos gerealiseerd. Verwarming vindt plaats door middel van restwarmte uit de koel- en vriesinstallatie. Verschillende duurzame toepassingen en bouwmethodes hebben geresulteerd in een BREEAM Outstanding certificering.

22.500 m2

Totale bedrijfsruimte

4.430 m2

Vriescel

1.900 m2

Koelcel

39 st

Laad- en losdocks

Functioneel

Optimaal

Duurzaam

Kwaliteit